Suomen tehokkain React-kurssi

React ja Reactin ympärillä oleva ekosysteemi, elää jatkuvassa muutoksessa. Uutta React-projektia aloittaessa teknologioiden ja työskentelytapojen valitseminen voi olla vaikeaa. Kokemuksemme kertoo, että hyvien ja selkeiden käytäntöjen ja ohjenuorien vakiinnuttaminen projektin alkuvaiheilla on elintärkeää projektin jatkuuvuden kannalta. Tällä kurssilla tutustutaan työkaluihin ja työskentelytapoihin, joiden avulla tiimisi voi luoda timanttisen React-projektin vuonna 2020.

Päivän aiheita — lähdetään liikkeelle yhdessä

  • Projektipohja, -rakenne ja tärkeimmät työkalut
  • Kirjastot — tilanhallinnasta lokalisointiin
  • Kehitysprosessi, työskentelytavat ja tiimin yhteispeli
  • Testaaminen luotettavasti ja tehokkaasti

Päivää ei istuta luentosalissa, vaan tarkoitus on koota hyvä porukka samaan huoneeseen keskustelemaan ja kyselemään aiheesta omien projektienne kontekstissa. Päivän sisältöä voidaan muokata teidän tarpeidenne mukaiseksi, jotta päivästä saataisiin kaikki tehot irti. Tarpeen vaatiessa voimme myös syventyä yhteen tai muutamaan aiheeseen koko päivän ajaksi.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka työskentelevät osana kehitystiimiä. Esitietovaatimuksena voidaan pitää ymmärrystä frontend-kehityksestä ja perusteita Reactista. Kurssilla käsitellään myös korkean tason projektiarkkitehtuuria, joten kurssista hyötyy myös kehitystiimin vetäjät.

Valmentaja

Kurssin valmentajana toimii webbidevaus.fi -podcastin juontaja ja viimeiset 10 vuotta frontend-kehityksen parissa työskennellyt Riku Rouvila.

Riku on ollut mukana kehittämässä ja ylläpitämässä React-projekteja vuodesta 2014 joissakin Suomen ja Euroopan suurimmista hankkeista. Tämä kurssi kokoaa yhteen Rikun kantapään kautta opitut kokemukset vuosien varrelta, ja näyttää sinulle miten hän laittaisi projektin käyntiin vuonna 2020. Lisätietoa Rikusta löytyy LinkedInistä, Githubista ja tietysti podcastia kuuntelemalla!

Kiinnostuitko?

Laita sähköpostia suoraan osoitteeseen riku@rare.fi tai soita +358 50 470 0715 ja sovi Rikun kanssa ajankohdasta ja sisällöstä tarkemmin. Järjestämme koulutuksia ympäri Suomen pääsääntöisesti 5-15 hengen ryhmille. Kurssia voidaan järjestää sovittaessa myös muun kokoisille ryhmille. Tarjoamme kurssin lisäksi myös käytännön konsultointia uuden projektin pystyttämiseen ja ylläpitoon.