Workshopit

Teknologisen keihään kärjellä työskentely tarkoittaa, että meillä on myös paljon tietoa, jota voimme jakaa muille. Rare järjestää koulutuksia uusimmista teknologiatrendeistä, ohjelmistokehityksen parhaista käytännössä ja tiimityöskentelyprosesseista.

Koulutuksemme ovat aina käytännönläheisiä, kädet saveen - asenteella varustettuja päiviä joiden aikana jaamme kokemusta, jota ei löydy Googlaamalla. Tuomme mielellämme koulutuksen teidän työnne kontekstiin, jotta sitä on helppo soveltaa koulutuksen jälkeen.

Tilaa koulutus tiimillenne

  • Suomen tehokkain React-kurssi

    Kokemuksemme kertoo, että hyvien ja selkeiden käytäntöjen ja ohjenuorien vakiinnuttaminen projektin alkuvaiheilla on elintärkeää projektin jatkuuvuden kannalta. Tällä kurssilla tutustutaan työkaluihin ja työskentelytapoihin, joiden avulla tiimisi voi luoda timanttisen React-projektin vuonna 2020.

    Järjestetään sopimuksen mukaan.
  • 🧪🥽 0 testiä ja kaikki tulessa 🔥?

    Koodin automaattitestaamisessa ideaalimaailma kohtaa usein todellisuuden. Itsestään hajoilevat oikeaa selainta ajavat työkalut ja koko ekosysteemin monimutkaisuus ovat tehneet erityisesti frontendin testaamisesta hankalaa. Vuonna 2020 tilanne on kuitenkin toinen. Tule tutustumaan Raren moderniin JavaScript-testaamisen työkalupakkiin ja prosesseihin päivän mittaiseen workshoppiin.

    Järjestetään sopimuksen mukaan.