Hoito-ohjeet

Uusi tuote:

Tuotteet ovat öljytty ja puhdistettu, mikäli tuotetta käytetään herkkien materiaalin yhteydessä, suositellaan vielä lopullista puhdistusta asiakkaan toimesta. Paras tähän on puhdas talouspaperi, ilman mitään puhdistusaineita. Eli pieni määrä rasvaa pitää jäädä tuotteen pintaan, kosketuspinnat vain hinkataan voimakkaasti puhtaalla paperilla riittävän monesti, kunnes haluttu puhtaus on saavutettu.

Huolto:

Teräksiset tuotteet on syytä suojata aika-ajoin öljyämisellä, valmiit tuotteet on käsitelty öljyllä ja puhdistettu, paljas teräs ruostuu helposti.

Paperilla ja normaalilla ruokaöljyllä käsittely kauttaaltaan, tämän jälkeen puhtaalla paperilla ilman pesuaineita hinkataan käytettäviä pintoja, kunnes saavutetaan haluttu puhtaus, tällöin pintaan jää riittävä kerros kosteudelta suojaavaa öljyä.

Puhdistus:

Pinnan puhdistus vain puhtaalla talouspaperilla, älä käytä peseviä aineita tai puhdistusaineita mikäli et öljyä tuotetta uudelleen tämän jälkeen, muuten pinta jää täysin paljaaksi ja ruostuu helposti joutuessaan kosketuksiin veden kanssa.