🧙‍♀️ Kokenut web‑kehittäjä

Kenelle: Mid tai senior -tason modernin webbikehityksen taitaja, joka on valmis ottamaan vastuuta pienistä projekteista ja junnummista työntekijöistä

Sijainti: Tampere

Palkka: 3500 – 5500€

Oletko jo hieman kokemusta kartuttanut web-kehittäjä, jota kiinnostaa koodaamisen lisäksi myös ohjelmistokehitystyön pehmeämmät puolet? Nautitko projektien speksaamisesta, prosessien kehittämisestä tai työn ohjaamisesta oikeaan suuntaan? Tuntuuko siistiltä, kun pystyt auttamaan ympärilläsi olevia työkavereita kehittymään?

Etsimme mid tai senior -tason kehittäjää, joka on valmis ottamaan vastuuta projekteista ja ohjaamaan sekä koutsaamaan junnumpia kehittäjiämme. Voit olla myös kokenut kehittäjä, joka on valmis astumaan isompiin saappaisiin.

Käytämme työssämme tällä hetkellä mm. seuraavia työkaluja: TypeScript, Node.js, React, AWS/Azure ja Figma. Juuri näiden teknologioiden syvä tuntemus ei kuitenkaan ole oleellista; tärkeämpää on into kehittyä ja avoin mieli uusille haasteille.

Uskomme, että yrityksemme on juuri niin hyvä kuin sen työntekijät, ja arvostammekin yrittäjähenkisyyttä ja intoa rakentaa Rarea yhdessä työntekijöidemme näköiseksi. Siksi osakkuus yrityksessämme on mahdollisuus, josta voimme keskustella.

Otathan yhteyttä rekry@rare.fi, tai puhelimitse +358 50 476 9925, niin keskustellaan tulevaisuudestasi Rarella!