Työpaikat

Etsimme uusia kyvykkäitä ja innostuneita ammattilaisia sekä vielä hiomattomia timantteja tiiviiseen yhdeksän hengen tiimiimme!

Olemme nuori konsulttilafka, jonka ytimessä on harvinaislaatuisen kova osaaminen ja potentiaali sekä into yhdessä kehittymiseen. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen ympäristön työskentelyyn sekä oppimiseen, ja uskomme, että asiakasprojektit täytyy miettiä tarkasti kullekin työntekijälle: projektin täytyy olla mieluisa ja tukea työntekijän uraa ja kehitystä. Panostamme Rarella ketterään ohjelmistokehitykseen, yhdessä tekemiseen, positiiviseen asenteeseen ja jatkuvan kehittymisen tukemiseen.

Yrityksemme on juuri niin hyvä kuin sen työntekijät, ja arvostammekin yrittäjähenkisyyttä ja intoa rakentaa Rarea yhdessä työntekijöidemme näköiseksi. Siksi osakkuus yrityksessämme on mahdollisuus, josta voimme keskustella.

Tutustu lisää Raren meininkiin ja tuleviin työkavereihisi Raren instagramissa ja kurkkaa alta avoimet työpaikkamme! Meillä on aina rekry avoinna osaaville tekijöille, joten ota yhteyttä rekry@rare.fi!

Avoimet työpaikat

 • 🧙‍♀️ Kokenut web-kehittäjä

  Kenelle: Mid-senior tason modernin webbikehityksen taitaja, joka on valmis ottamaan vastuuta pienistä projekteista ja junnummista työntekijöistä

  Sijainti: Tampere

  Palkka: 3500 – 5500€

 • 📄✍️ Avoin hakemus

  Kenelle: motivoitunut Ohjelmistokehittäjä, UX Designer, tai muu alan osaaja

  Sijainti: Tampere

  Palkka: neuvotellaan sopivaksi hakijan mukaan