Lisämyyntiä Pizzeriaan

Mitä ruokapaikkoja suomessa on takuulla eniten suhteessa muihin? Pizzeria/kebab -mestoja luulisi olevan millä tahansa mittarilla eniten kaikista. Mistä kasvua?

Aina joskus tulee syötyä myös kebabbia muussakin yhteydessä kuin ranujen kera, mutta jonkinmoista silppua saa kaupan pakastealtaasta ja hinta on sikamainen, mikseivät yllämainitut ruokapaikat myy lisämyyntinä sitä oikeaa ja aitoa kebablihaa jollaista ei takuulla saa mistään kaupan kylmähyllystä? Sitä voisi myydä pakasteena aika helposti, samoin voisi myydä pakastettyja valmiita kebabannoksia samoin kuin saarioisen lihaboltsit muusilla ja ehkäpä säilyvyyden takia nekin pakasteena, annokset olisivat niin pieniä että varmasti kate olisi jopa parempi kuin itse myydyllä tuotteella!

Monesti haetaan hintaa ja tuntuu enemmänkin tavalta kuin poikkeukselta että hinnasto löytyy jostain seinästä ja sitten on iso kyltti että kaikki pizzat ja kebabit 7€, aina saadaan sama hinta ja eroja ei paljoa ole annosten välillä vaikka kulupuolessa onkin. Eikö hyvä pohja olisi myydä vaikka perussetti 6€ ja sitten siihen salaatti, jalopeno, erikoiskastike, jokin muu erikoislisuke lisähintaan vaikka vaan 0,50€ hintaan, oikeilla vaihtoehdoilla päästäisiin varmasti monesti yli tuon 7€ hinnan jolloin katetta saisi enemmän kuin normaalisti samasta annoksesta ja vastaavasti kulut olisivat pienemmät halvemmassa annoksessa jolloin säätöäa tulisi ja ehkä asiakkaitakin halvan perushinnan houkuttelemina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *