Yksinkertainen yrittäjä

Huomaatko miten yrittäjät jotka ovat kaikkein huonoimmin pärjäävät, tekevät yleensä eniten?

Moni yrittäjä on keskittynyt omaan osa-alueeseensa, mutta jos etsit yrityksiä esimerkiksi Tori.fi:stä, niin huomaat että he tekevät ”kaikkea”. Toki moni yritys tekee paljon asioita, mutta menestyneet yritykset ovatkin isoja organisaatioita jotka ovat laajentuneet tarpeen vaatiessa, eivät pienet.

Mitä paremmin voit segmantoitua omaan osaamiseesi, sitä parempi.

Jos haluat tilata kylpyhuoneremontin, tilaatko jokapaikanhöylän joka tekee kaiken remontoinnin ja ajaa vielä nurmikonkin kaupanpäälle kun on käyttänyt lemmikkisi lenkillä, vai yrittäjän joka on keskittynyt vain kylpyhuoneremontteihin ja takaa tekevänsä siitä markkinoiden parhaan kylpyhuoneen?

Tuskin jokapaikanhöylä osaa suoralta kädeltä laskea kylpyhuoneremontin kustannuksia ja aikataulua, saatika on silmää juuri kylpyhuoneremontin tekemiseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *