Yksinkertainen yrittäjä – jatkoa

Olen muutaman kerran nähnyt auton turunpikapolttooljy.fi ja miettinyt miten täydellinen idea tuo onkaan, auto, säiliö ja puhelin.

Mikään ei ole parempaa ja yksinkertaisempaa yrittämistä kuin kyseinen yritys.

Tämän voit toteuttaa juuri sillä alalla kuin itse työskentelet, kunhan hieman laajennat näkökantaasi, itselläni tulee mieleen esimerkiksi nämä timanttileikkaajat joihin törmään aika ajoin, heillä on vain timanttileikkuri ja auto, sahaavat palaset ja jättävät roskat muiden kerättäväksi ja lähtevät kotiin.

Todella helposti hinnoiteltavavaa ja tehtävää työtä, josta voi veloitaa kohtalaisesti.

Esimerkiski Hilti-piikkauskoneen ostamalla voisit perustaa täysin piikkaukseen ja poraukseen erikoistuvan yrityksen, jolloin laitteina riittäisi tonni-kahden pikkauskone ja farmariauto, lisäksi voisi olla agregaatti jolla toiminta voisi laajentaa sähkön kantamattomiin, miten yksinkertaista, helppoa ja mukavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *