Kotisivut

Tänä päivänä on vaikea uskoa että yrityksellä ei ole kotisivuja, kuitenkin monella perinteisellä alalla sivuja ei luoda, tiedot löytyvät väärinä jostain fonectasta tai vastaavasta paikasta.

Yksinkertaisimmillaan Facebook tarjoaa oikein hyvän avun perustietojen ylläpitoon aukioloaikoja myöten, samoin tiedot on helppo päivittää myös Googlen hakupalveluihin. Tästä huolimatta naapuri pizzeriasta tilaaminen voi olla haastavaa monella pääkaupunkiseudun ulkopuolella olevasta paikasta, koska kyseistä yritystä ei helpolla löydy, ruokalistasta ja hinnastosta puhumattakaan.

Vaikka siihen palkkaisi kenet, niin kustannus on halvimmillaan joitain kymppejä tai satasia, hinta joka tulee takaisin ehkä jopa yhdessä viikonlopussa, jos naapurusto on kuullu uudesta paikasta ja yrittävät tilata kotiinkuljetusta.

Parasta oli kun katsoin uuden parturikampaamon uusia teippauksia Manhattanin kauppakeskuksen vieressä Turussa, jossa samassa oli isot kyltit myös tatuointistudiosta, kummastakin oli valitettavasti unohtunut liikeen ikkunateippauksissa yrityksen NIMI, olisikohan kotisivuja vaikka nimi selviäisikin jos näin perustavanlaatuinen tieto on yrittäjältä unohtunut jo alussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *