Kirpputori

Pitkästä aikaa monen vuoden jälkeen tuli käytyä kirpputorilla, hienoa on että perusongelmat eivät muutu, hinnat ovat liian kaliitta!

Olen monesti lukenut että kirpparit ovat nykyisin liian kalliita, josta syystä lopetin itsekkin kirppareilla käynnin.

Mikäli niissä on jotain oikean hintaista niin vauva.fi yms. mukaan ongelma on että myyjät kiertävät muiden kojut ja ostavat halvat kamat pois ja myyvät ehkä jossain toisaalla korkeaan hintaan, jos näitä edes on tänäpäivänä.

Tuotteet olivat kyseisellä Turun Pikkusiilissä paljon jotain äitiyspakkauksen tuotteita tai esimmerkiksi H&M tuotteita joita myydään käytännössä uusien  hinnoilla ja äitiyispakkauksien tuotteethan ovat jokaiset saaneet ilmeiseksi…

Mitä jos oliskin kirpputori jossa olisi esim 5 euroa maksimihinta tuotteilla, siellä myyjä sekä varsinkin ostaja tietäisi että jokainen tuote jonka hän näkee niin ei maksa 5 euroa enempää, heräteostoksetkin olisivat helpompi. Ostjan olisi kvia mennä koska hän tietäisi että tietyllä raha summalla hän saisis tietyn määrän tuotteita, jos sopivia vain olisi, myyjä sen sijaan tietäisi että tuotteet menevät todennäköisesti kaupaksi kun voimakas kierto olisi käytännössä taattu, myyjä kenen mielestä tuotteista pitäisi saada enemmän rahaa ei tällöin edes tulisi paikalle.

Onko joku kokeillut kyseistä tekniikkaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *