Esimies

Esimiehet ovat lukunsa monissa yrityksissä, he ovat entisiä työntekijöitä tai ’kymppejä’ jotka ovat ylennetty luonnollisesti esimiehiksi ilman sen kummempia miettimisiä yrityksen kasvaessa. Yleensä he tekevät työnsä hyvin ja ovat erittäin hyviä ja tarkkoja Työmiehiä, mutta harvoin oikeanlaisia esimiehiä.

Hyvällä esimiehellä on monenlaista kokemusta useista yrityksistä sekä hyvin erinlaisista työtehtävistä, hyviä esimiehiä eivät ole välttämättä useissa yrityksissä työskennelleissä yrityksissä esimiestehtävissä, vaan nimenomaan työtehtävissä olleissa työmiehissä, jotka soveltuvat esimiehiksi.

Hyvä esimies tuntee kaikki työtehtävät läpikotaisin, mutta hänellä on myös hyvin kehittynyt ihmistuntemus tekijöiden puolesta, sekä taito oppia ja mukautua uusiin haasteisiin pitäytymättä ”näin se on aina tehty” opissa, jolloin koko yritys voi kehittyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *